ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά μουσικής και παράδοσης από το Μορφωτικό Σύλλογο Γλαύκης

Συνεχίστηκαν με επιτυχία στη Γλαύκη του Δήμου Κιλελέρ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την εκδήλωση,  η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου οι Βουλευτές  Χ. Κέλλας και Ε. Λιακούλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ε. Παπαγιαννούλης.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Σ. Καλέτσιος,  Γ. Κουκούτσης Ι. Ζαχαριάς, Γ. Ακριβούλης και Ρ. Καραλαριώτου,  οι πρόεδροι των ΤΣ των Κοινοτήτων Γλαὐκης, Γαλήνης  και Ομορφοχωρίου Ι. Φροξυλιάς, Κ. Κατσικάρης και Γ. Χατζόπουλος και μέλη των τοπικών συμβουλίων.  Στην εκδήλωση χόρεψαν παραδοσιακά συγκροτήματα..

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα  25 Ιουλίου με τη «Γιορτή Θέρους» στη Γαλήνη, στο Σωτήριο και στο Καλαμάκι. Στη Χάλκη θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ‘’Σκόρπια Στάχυα’’ από τις εκδόσεις Μωβ Σκίουρος, του π. Παύλου Καστανάρα εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Χάλκης.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα συνεχιστεί η «Γιορτή Θέρους» και στο Καλαμάκι θα γίνουν δραστηριότητες για παιδιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις