ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

2η Εαρινή Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Λαμιέων

Η Παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην 2η συνάντηση παιδικών χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, την Κυριακή 21/04/2024.

Την συνάντηση διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άνοιξη Μουσικής στην πόλη» και διήρκεσε δύο μέρες, το Σάββατο 20/04 για τις μικτές χορωδίες και την Κυριακή 21/04 για τις Παιδικές Νεανικές χορωδίες.

Την παιδική χορωδία Λάρισας διηύθυνε η μαέστρος Ειρήνη Μάμμου και στο πιάνο συνόδευσε η Ελένη Κουτή. Το πρόγραμμα που παρουσίασε η χορωδία ήταν :

1. «Now the sun is shining» – μουσική Peter Mitcel / στίχοι Anna Haxworth, φλάουτο Ραφαέλα Σειντοπουλου

2. «Πού ‘ναι πιο καλά» – μουσική Μίκης Θεοδωράκης / στίχοι Βασίλης Ρώτας, επεξ. Δημήτρης Καρβούνης , σόλο φωνή: Οικονόμου Μαρίζα, Τσακμάκη Χαρά, Τσόγκας Κυριάκος.

3. «Τα ραφτικά της γιαγιάς» – μουσική Σάκης Τσιλίκης / στίχοι Καλαμίτσης Γιάννης, επεξ. Ειρήνη Μάμμου

4. «Το γαϊτανάκι» – μουσική Λουκιανός Κηλαηδόνης / στίχοι Γιάννης Ρίτσος, επεξ. Δημήτρης Καρβούνης

5. «Τα χρώματα του ανέμου» – Alan Menken/ Stephen Schwartz, Arr.Mac Huff

Στη συνάντηση πήραν μέρος συνολικά 5 παιδικές/νεανικές χορωδίες : Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, Δήμου Ελασσόνας, Λυδικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και 1ου Δημοτικού Σχολείου μεταμόρφωσης Αττικής.

Την αποστολή απο το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας συνόδευσε η καθηγήτρια του ωδείου κα Ολυμπία Τσαγιάννη και γονείς των παιδιών της χορωδίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες