ΑΡΘΡΑ

Όχι στην Ισοπέδωση των Εθνικών μας Θεμάτων

Άρθρο του κ. Νικόλαου Καρδούλα

Η παθογένεια, ο ατομικισμός και η κοινωνική σήψη και παρακμή έχουν αλλοτριώσει το φρόνημα της ελληνικής κοινωνίας και έχουν δώσει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη φαινόμενων τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις κατάλληλες και ευνοϊκές γι’ αυτόν προϋποθέσεις, έκανε ισχυρή την παρουσία του στην πολιτική και πνευματική ζωή του τόπου μας.

Η εικόνα της δήθεν «εναλλακτικής αριστερής πρότασης» κατά του μνημονίου που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει τεράστια επιρροή στα ΜΜΕ και στο χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, κρύβει τεράστιους κινδύνους για τα εθνικά μας θέματα, οι οποίοι προκύπτουν αφενός από το εκλογικό του πρόγραμμα και αφετέρου από τις κατά καιρούς θέσεις των στελεχών και των συνιστωσών του και είναι:

1.Αναγνώριση και αναφαίρετο δικαίωμα της ΠΓΔΜ να ονομάζεται Μακεδονία.

2.Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου και καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι πολίτες της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματά τους, ενώ ποτέ δεν έχει αναλάβει κάποια δράση υπέρ των ίδιων ανθρώπινων δικαιωμάτων των χριστιανών στην Τουρκία.

3.Νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, μοιράζοντάς τους ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητες και διαβατήρια), επιδόματα ανεργίας και δικαίωμα ψήφου, αδιαφορώντας για το εάν απειλείται η ελεύθερη διακίνηση των Ελλήνων εντός της Ε.Ε., λόγω του υπαρκτού κινδύνου εξόδου της χώρας μας από τη Συνθήκη του Σένγκεν.

4.Αποστρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους και αφοπλισμός των αστυνομικών μονάδων στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων.

5.Έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ και αναζήτηση νέων συμμαχιών στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

6.Κόψιμο των αμυντικών δαπανών και ας ρισκάρουμε με τους Τούρκους.

7.Αναγνώριση του δικαιώματος άρνησης στράτευσης για λόγους συνείδησης και εναλλακτική κοινωνική θητεία ίσης διάρκειας με τη στρατιωτική.

8.Αδιαφορία για το αν τον πλούτο του Αιγαίου και της Μεσογείου θα τον εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές σε συνεργασία με Έλληνες πλουτοκράτες ή οι πολυεθνικές σε συνεργασία με Τούρκους πλουτοκράτες.

9.Πλήρης διαχωρισμός ρόλων Εκκλησίας – Κράτους, με πλήρη αρμοδιότητα της Πολιτείας σε ζητήματα γάμου και ονοματοδοσίας, αντικατάσταση του μαθήματος των θρησκευτικών από μία επιστημονική προσέγγιση του φαινόμενου της θρησκείας και κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 η επιλογή μας είναι ανάμεσα στο μεγάλο πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο της ΝΔ και σ’ αυτούς που υποστηρίζουν τις θέσεις των βαλκανικών γειτόνων μας στο όνομα δήθεν των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και της «φιλίας των λαών», που επικροτούν τον εποικισμό της πατρίδας μας από τα κύματα των αλλοδαπών λαθρομεταναστών και την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας, που ζητούν την ουσιαστική κατάργηση των ενόπλων μας δυνάμεων, που βάζουν τη χώρα μας στη διεθνή απομόνωση και που στρέφονται κατά της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η τύχη της Ελλάδας είναι στα χέρια μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις