ΛΑΡΙΣΑ

Στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «Προλαμβάνω» ο Χρήστος Κέλλας: «Η πρόληψη σώζει»

«Η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για να διασφαλίσει το πολυτιμότερο αγαθό από όλα, την Δημόσια Υγεία.

Όπως γνωρίζουμε όλοι, ιδίως, δε, όσοι υπηρετούμε την ιατρική επιστήμη, η πρόληψη σώζει ζωές. Με τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, οι περισσότερες ασθένειες μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος, ιδίως των συμπολιτών μας που έχουν βεβαρυμμένο οικογενειακό ιστορικό, είναι απαραίτητος».

Αυτά δήλωσε, ο ιατρός και Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εξερχόμενος από την παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ», που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, προσθέτοντας:

«Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, το Υπουργείο Υγείας, μετά από τα επιτυχημένα προγράμματα «Σπύρος Δοξιάδης» και «Φώφη Γεννηματά», προχωρά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου. Είναι βέβαιο, ότι το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» θα σώσει χιλιάδες ζωές.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον φίλο, Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και την αν. Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, για την ευαισθητοποίησή τους σε ένα το τόσο σημαντικό, για την υγεία των πολιτών, ζήτημα».

Ομιλητής στην εκδήλωση, εκτός από τους προαναφερόμενους, ήταν και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες