ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Λάρισα αύριο η συγγραφέας Τατιάνα Αβέρωφ

Η συγγραφέας Τατιάνα Αβέρωφ έρχεται στη Λάρισα και μιλά με τους αναγνώστες της για το ατμοσφαιρικό αστυνομικό της μυθιστόρημα Silver Alert.

Ακολουθώντας τον αστυνόμο Περικλή Γαλάνη, η Τατιάνα Αβέρωφ ταξιδεύει μοναδικά τους λάτρεις του μυστηρίου στα απόκρημνα μονοπάτια της ελληνικής υπαίθρου.

Ο γνώριμος τόπος, το ομιχλώδες τοπίο, μια υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και η προσεκτικά σκιαγραφημένη ψυχολογία των χαρακτήρων γίνονται τα κύρια συστατικά στο συγγραφικό εργαστήρι της Τατιάνας Αβέρωφ για τη δεύτερη περιπέτεια του πεισματάρη ήρωα που αγαπήθηκε τόσο από τους αναγνώστες, όσο κι από την ίδια τη δημιουργό του. Το Silver Alert είναι ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει τη δράση και το σασπένς της αστυνομικής πλοκής με το χιούμορ και τη διεισδυτική ματιά στα ανθρώπινα και στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής επαρχίας.

Όσοι μένουν στη Λάρισα θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να λάβουν υπογεγραμμένα αντίτυπα του βιβλίου και να συνομιλήσουν με τη συγγραφέα στην παρουσίαση του βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Κλίμαξ Καφέ – Λίντο Οργανισμός (Ηφαίστου 2), σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΑΝΕΜΟΣ και το περιοδικό «WISH». Η Τατιάνα Αβέρωφ συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Προλογίζει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις