ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Περπάτησαν για τα «παιδιά της ευχής» οι Λαρισαίοι – Μαμάκος: «Η πόλη έχει ανθρώπους με αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση» (φωτό – βίντεο)

Έναν περίπατο για καλό σκοπό διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-Α-Wish για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας, σήμερα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, με θερμή συμμετοχή Λαρισαίων, εθελοντών και φίλων και τη συνοδεία του Μουσικού Σχολείου της πόλης.

«Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία», σχολίασε για τη δράση ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος. «Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα ευχής. Παιδιά από 3-18 ετών κάνουν ευχές, παιδιά όμως που έχουν μια ιδιαιτερότητα, που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που δείχνει ότι η Λάρισα έχει ανθρώπους που ενδιαφέρονται, με αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση, που, όταν κληθούν, μπαίνουν μπροστά στην προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα. Ας ευχηθούμε λοιπόν οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα και να είναι ακόμα λιγότερα την επόμενη χρονιά τα παιδιά με ασθένειες και προβλήματα», δήλωσε στη συνέχεια, δίνοντας τις ευχές του για καλές γιορτές.

«Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη γιορτάζεται με έναν ετήσιο περίπατο και φέτος με πρωτοβουλία των γονέων της ευχής και άλλων εθελοντών πραγματοποιείται σε άλλες δεκαπέντε πόλεις. Θέλουμε να τιμήσουμε τα παιδιά που νόσησαν από σοβαρή ασθένεια και βγήκαν νικητές, τα παιδιά που εξακολουθούν να νοσούν, αλλά και τα παιδιά που έχουν φύγει από κοντά μας και εξακολουθούν να μας φωτίζουν από τον ουρανό. Το Make-Α-Wish δεν είναι ευχή, είναι πολλά παραπάνω, είναι δύναμη στα παιδιά που νοσούν, είναι ελπίδα, είναι ζωή», σημείωσε η κ. Εύη Καντώνια, μέλος του Δ.Σ. του Make-Α-Wish.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες