ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρδισε τις εντυπώσεις η συναυλία “Άνοιξε το παράθυρο της καρδιάς σου” στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτό – βίντεο)

Μια διαφορετική και συνάμα εντυπωσιακή συναυλία με τίτλο “Άνοιξε το παράθυρο της καρδιάς σου” και περιεχόμενο έντεχνων νέων μελοποιημένων τραγουδιών πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ της Τετάρτης στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ υπό τη διοργάνωση του περιοδικού Λόγου και Τέχνης “Δευκαλίων ο Θεσσαλός” και τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τη συναυλία, που παρακολούθησαν αρκετοί λάτρεις της ποίησης, ακολούθησε η παρουσίαση των μελοποιημένων ποιημάτων του ποιητή κ. Νεκτάριο Νότα σε μουσική Μιχάλη Χώτου.

Πρόκειται για μια μουσική παραγωγή με δεκαμελή ορχήστρα και τέσσερις ερμηνευτές. Μεταξύ των ερμηνευτών οι: Χριστίνα Ιερωνυμάκη, Γιώργος Αποστολόπουλος, Πάνος Κράιας, Βασίλης Καρμίρης. Η ορχήστρα απαρτίζεται από τους: Μιχάλης Χώτος (μπουζούκι), Θοδωρής Παπαρίζος (μπουζούκι), Αντώνης Ζαφειρίου (πιάνο), Γιώργος Ζαφειρόπουλος (βιολί), Θωμάς Χώτος (κλασική κιθάρα), Σπύρος Παππάς (ακουστική κιθάρα), Αποστόλης Οικονόμου (πλήκτρα), Βασίλης Λιάκος (μπάσο), Γιάννης Μακρυγιάννης (τύμπανα), Γιώργος Κατσάρας (κρουστά).

Την ευθύνη της παρουσίασης και αφήγησης της συναυλίας είχε η κ. Σταματία Νικ. Καππέ, εκδότρια – διευθύντρια του περιοδικού Λόγου και Τέχνης “Δευκαλίων ο Θεσσαλός”.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτογραφίες/βίντεο: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες