ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από τη ζωή έξι Λαρισαίοι

Απεβίωσε σε ηλικία 42 ετών η Μαρία Ακριτίδη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, και ώρα 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βοτανοχωρίου.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 67 ετών ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, στη 1.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 88 ετών ο Ιωάννης Γιαλαμάς, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Σταυρούλα Δέλλα. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 95 ετών η Γεωργία Γρέβια, αυτοκινητιστής, στις 4 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών η Γλυκερία Βέβη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες