ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνησε τους Λαρισαίους “Η πόρνη από πάνω” με την Κατερίνα Διδασκάλου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Συγκίνησε με την αφήγησή της η ταλαντούχος ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου, το κοινό που βρέθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ για να την απολαύσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση “Η πόρνη από πάνω”.

Ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς συνεχίζει την επιτυχημένη και λαμπρή πορεία του για 11η σεζόν.

Με μια εξαιρετική ερμηνεία, σήμερα στη Λάρισα, η Κατερίνα Διδασκάλου, παίζοντας μια γυναίκα που μέσα από το γάμο της έχασε πολλά, αλλά κέρδισε όμως τον εαυτό της, “ξετύλιξε” σημαντικά θέματα: την προδοσία, την απόρριψη, τη βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα τον έρωτα, τη δύναμη την οποία βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και την επιδίωξη για τη χαρά της ζωής.

Οι Λαρισαίοι θαυμαστές της ηθοποιού γέμισαν από νωρίς τις θέσεις του Κηποθεάτρου και βγαίνοντας στην σκηνή της χάρισαν ένα θερμό χειροκρότημα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Ερατώ – η νοικοκυρά από κάτω – μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Συντελεστές

Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής

Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός

Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης

Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής

Φωτογράφιση αφίσας: Κωστής Λίερος

Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία: Αγλαΐα Παγώνα

Γραφιστική Επιμέλεια – Social Media: Δημήτρης Γκέλμπουρας

Παραγωγή: Erofili Productions

Οργάνωση περιοδείας: Αλέξανδρος Πιτόσογλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες