ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι Παίχτες» του Νικολάι Γκόγκολ στήνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο θέατρο Κώστας Τσιάνος

Μετά από 2 άκρως πετυχημένες Παραστάσεις τη Παρασκευή 24 και  Σάββατο 25 Μαΐου, σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 21:15  «Οι Παίχτες» και η Θεατρική Ερασιτεχνική Σκηνή «ΚΟΥΪΝΤΑ», στήνουν το τελευταίο τους παιχνίδι, στο θέατρο Κώστας Τσιάνος (πρώην Θέατρο του Μύλου).

Τηλέφωνο για κρατήσεις 698 3733794

Όλα αυτά στα πλαίσια του φεστιβάλ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ» (συνάντηση των ερασιτεχνικών ομάδων της πόλης) όπου τη γενική επιμέλεια και συντονισμό έχει το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και συνεπικουρούν ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Η σκηνή μας ευχαριστεί τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Θεσσαλικού Θεάτρου καθώς και όλους τους εργαζόμενους σε αυτό, για την   κατανόηση και έμπρακτη στήριξη,   ανάπτυξη και προβολή της ερασιτεχνικής δημιουργίας.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Σ’ ένα επαρχιακό  πανδοχείο της Ρωσίας φτάνει ένας δεινός χαρτοπαίκτης και μεγάλος κομπιναδόρος, απατεώνας και χαρτοκλέφτης με στόχο να βρει τα επόμενα θύματά του και να τους πάρει όσα χρήματα έχουν. Στο ίδιο όμως πανδοχείο διαμένουν τρεις  εξίσου δεινοί κομπιναδόροι-χαρτοπαίκτες που αναζητούν το ίδιο πράγμα: ένα θύμα. Ο ένας και οι τρεις θα σμίξουν για να καταφέρουν το «μεγάλο χτύπημα». Η παράσταση οδηγείται σε ένα πανδαιμόνιο μπλόφας, ανατροπών και ρίσκου απεικονίζοντας με μοναδικό τρόπο την παράνοια του εθισμού στον τζόγο. Περισσότερα επί της σκηνής…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Χρυσούλα Χρήστου

Σκηνικά: Γιάννης Γεωργιάδης:

Μουσική επιμέλεια : Χρυσούλα Χρήστου

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με σειρά εμφάνισης):

ΙΧΑΡΕΦ : Χρήστος Ορκόπουλος

ΓΑΒΡΙΟΥΣΚΑ: Ιωάννα Ρίζου

ΑΛΕΞΕΙ:  Άρτεμης Χρήστου

ΚΡΟΥΓΚΕΛ: Βασίλης Φαναράκης

ΣΒΟΧΝΕΦ: Βασίλης Μιχαλές

ΟΥΤΕΣΙΤΕΛΝΙ: Γιάννης Χλόπτσιος

ΓΚΛΟΒ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΒΙΤΣ: Δημοσθένης Χαρούλης

ΓΚΛΟΒ, ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ: Σταυρίνα Βλαχογιάννη

ΖΑΜΟΥΧΡΙΣΚΙΝ:  Άρτεμης Χρήστου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες