ΛΑΡΙΣΑ

Τελευταία μέρα για το επικό τριήμερο Larissa Coffee Show – Τα δίνουν όλα οι Λαρισαίοι στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας καφέ (φωτο – βίντεο)

Τίτλοι τέλους σήμερα Κυριακή για το εξαιρετικά επιτυχημένο τριήμερο Larissa Coffee Show. Τη μεγάλη γιορτή του καφέ στη Λάρισα που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και η οποία συνεχίζεται σήμερα τρίτη μέρα με διάφορες δράσεις, ενώ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Closing Party with Local DJs με τους Βασίλης Μπέλλο – Γιάννη Καλλιμάνη, και φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα στις 6 μ.μ.

Νωρίς το μεσημέρι οι Λαρισαίοι επιδόθηκαν σε Coffee Masterclasses και στον Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας με Γευστικές δοκιμές.

Το γνωστό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίδυμο, Βαγγέλης Βουλάγκας και Νίκος Χαϊδάς αναλαμβάνουν «δράση», παρουσιάζοντας με τον μοναδικό τους τρόπο, τις δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, εξαιρετικά διασκεδαστικό ήταν το, The Waiter’s Race – «Αγώνας δρόμου», με δίσκο, με έναν καφέ και ένα ποτήρι νερό. Νικητής είναι αυτός που τερματίζει πρώτος χωρίς ένα ρίξει τον καφέ έξω από το φλυτζάνι ή το νερό. Και φυσικά συνεχίζεται το Τουρνουά τάβλι Υπενθυμίζεται πως η είσοδος σε κάθε εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες