ΛΑΡΙΣΑ

Εορτή λήξης ενοριακών κατηχητικών συντροφιών Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης

Σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου, στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Ενοριακών Κατηχητικών Συντροφιών για τη φετινή ιεραποστολική και κατηχητική χρονιά.

Τα παιδιά των κατηχητικών συναντήσεων, η παιδική χορωδία του Ναού και το παιδικό χορευτικό τμήμα προσέφεραν στους ενορίτες μοναδικές στιγμές, τόσο με τις γλυκόφθογγες φωνές όσο και με τους παραδοσιακούς χορούς, χαρίζοντας σε όλους την ελπίδα πώς όσο υπάρχουν νέες ζωντανές οικογένειες θα κρατάνε άσβεστη τη φλόγα της πίστης και της παράδοσης και θα προβάλλουν τη δική τους «αντίσταση», μέσω της Εκκλησίας, στον κόσμο που ζούμε, στον οποίο η ταυτότητα του λαού μας και οι αξίες τους απειλούνται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως και προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, αφού πρωτίστως μετέφερε τις ευχές του Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε όλους τους κατηχητές και τις κατηχήτριες, τις υπεύθυνες της χορωδίας κ. Αλεξάνδρα Ντόβα-Οικονόμου και κ. Μαρία Μουρτζανού, τον χοροδιδάσκαλο κ. Αθανάσιο Μαραγκοζάκη για όλα όσα προσφέρουν στις παιδικές ψυχές διδάσκοντας τους Χριστό και Ελλάδα, ενώ θερμότατες ευχαριστίες απηύθυνε και στους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες