ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερμό το χειροκρότημα στη θεατρική παράσταση στη Λάρισα για τα παιδιά και τις οικογένειες των πλημμυροπαθών (φωτο – βίντεο)

Το θερμό τους χειροκρότημα χάρισαν όσοι παρακολουθήσαν σήμερα το πρωί της Κυριακής τη θεατρική παράσταση «Η Σολομώντεια Λύση, που πραγματοποιήθηκε για παιδιά και τις οικογένειες των πλημμυροπαθών, με διοργανωτές το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας από κοινού με τις Επιτροπές Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργ. Κατοικιών Γιάννουλης, Αγ. Θωμά-Φιλιππούπολης, Ν. Σμύρνης, ΑΤΑ, Φαλάνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουλουρίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σμύρνης.

Η παράσταση φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του 33ου Δημοτικού Σχολείου στη Ν. Σμύρνη και αφορούσε το έργο «Η Σολομώντεια Λύση» του Γιάννη Καλατζόπουλου από τη Θεατρική Ομάδα MATI CAPI-Θίασος Λαϊκού θεάτρου.

Πρόκειται για μια διαδραστική παιδική παράσταση με ζωντανή μουσική, γεμάτη συμβολισμούς. Μέσα από το γέλιο και την αισιόδοξη ματιά της, έρχεται να προτείνει σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή, την αληθινή αγάπη, την ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και το δίκιο των πολλών, ως μόνα αντίδοτα στη ματαιοδοξία και τον ατομικισμό.

Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησαν ο σκηνοθέτης κ. Γιώργος Τσαγκαράκης καθώς και ο πρόεδρος του ΕΚΛ, κ. Γιάννης Σκόκας, τονίζοντας αμφότεροι την σημαντικότητα της παράστασης που είναι μια πράξη αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες