ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα επαναληφθεί η παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” για τους Λαρισαίους!

Η κακοκαιρία που δεν επέτρεψε στην παράσταση να γίνει στο κηποθέατρο Αλκαζάρ, αλλά και η προβληματική – όπως αποδείχθηκε – επιλογή του κλειστού γυμναστηρίου, προκάλεσε αρκετά παράπονα στους Λαρισαίους που έσπευσαν να δουν την παράσταση. Έτσι, η εταιρεία παραγωγής με ανακοίνωσή της όχι μόνον ζήτησε συγνώμη, αλλά προανήγγειλε επανάληψη της παράστασης για όσους αγόρασαν εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Εκ μέρους της παραγωγής θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη στο αξιότιμο κοινό της Λάρισας που μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του στην προγραμματισμένη παράσταση.

Όπως γνωρίζετε, ο χώρος που είχε επιλεγεί για την παρουσίαση της παράστασης ήταν το κηποθέατρο Αλκαζάρ. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, στην προσπάθεια μας να βρεθεί κλειστός χώρος κοντά στο κηποθέατρο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι θεατές, επιλέξαμε έναν αθλητικό χώρο ο οποίος δεν ταίριαζε τεχνικά στην παράσταση.

Αντιλαμβανόμενοι ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αφενός αυτό που εκπροσωπεί την ποιότητα της δουλειάς μας και αφετέρου αυτό που θα έπρεπε να απολαύσει το αξιότιμο κοινό, παρακαλούμε να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων προκειμένου να έχετε δωρεάν είσοδο στην επαναληπτική παράσταση που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις