ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η κυρά μας η μαμή» από το ΕΝΕΕΓΥΛ Λάρισας (φωτό)

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Λάρισας παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Η κυρά μας η μαμή» στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Η παράσταση που υλοποιείται στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος εγκεκριμένου από τη ΔΔΕ Λάρισας μάγεψε και συγκίνησε το κοινό. Μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επιτυχία της παράστασης που κέρδισε όλους τους παρευρισκομένους.

Οι μαθητές του σχολείου μας, που συμμετείχαν στην παράσταση, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που γέμισε την αίθουσα του ΔΩΛ Λάρισας. Ταξίδεψαν όλους τους παρευρισκομένους μέσα στην αίθουσα στα χρόνια εκείνα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου σκορπίζοντάς τους αστείρευτη χαρά, κέφι, ζωντάνια και πολύ, πολύ γέλιο! Απέδωσαν μοναδικά τους ρόλους τους μέσω αφήγησης, τραγουδιού και θεατρικού διαλόγου υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση των κ. Γκόβαρη Χρήστου και Φράγγου Νικολέτας, επιδεικνύοντας οι τελευταίοι ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ζήλο και ευαισθησία, προκειμένου να καθοδηγήσουν τους μαθητές πάνω στη θεατρική σκηνή βοηθώντας τους να εκφραστούν ελεύθερα και ταυτόχρονα θεατρικά.

«Θα ήταν αξιοζήλευτοι οι μαθητές μας ακόμη και από τους ίδιους τους ηθοποιούς αυτού του έργου» τονίστηκε από τη Διευθύντρια, κ. Δήμητρα Κόνιαρη.

Άξιοι, βέβαια, συγχαρητηρίων και των θερμότερων ευχαριστιών είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί του ΕΝΕΕΓΥΛ Λάρισας και συγκεκριμένα οι υπόλοιποι συντελεστές της θεατρικής παράστασης: κ. Χαρακοπούλου Αγάπη και Μπατσίλας Βασίλειος που επιμελήθηκαν τα σκηνικά καθώς και η υπεύθυνη ενδυματολογικής επιμέλειας, κ. Παπαλιάγκα Ευανθία. Επιπλέον, για στην επιτυχία της συγκεκριμένης παράστασης συνέβαλαν κι οι εκπαιδευτικοί, κ. Μπαλάφα Ευαγγελία, υπεύθυνη επιμέλειας προγράμματος- πρόσκλησης- αφίσας καθώς κι οι κ. Τσιούκα Κωνσταντίνα και Κοπάνου Αικατερίνη που ανέλαβαν το μακιγιάζ των ηθοποιών. Όλοι οι εκπαιδευτικοί συνέδραμαν και ενθάρρυναν τους μαθητές μας στην καλλιτεχνική τους έκφραση.

Η κ. Κόνιαρη εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς του ΕΝΕΕΓΥΛ Λάρισας για την πολύτιμη κι αδιάλειπτη προσπάθειά τους. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές που καθημερινώς «μας γεμίζετε με στιγμές συγκίνησης, χαράς, και δημιουργικότητας».

“Ψυχή όλων των εκδηλώσεων είναι οι μαθητές μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκόβαρης.

Άξιοι εξίσου θερμών ευχαριστηρίων υπήρξαν κι οι «γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών» που όπως ανέφερε η Διευθύντρια, «μας εμπιστεύεστε καθημερινά ό,τι

πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας, τα παιδιά σας, που είναι και δικά μας παιδιά. Η κοινή μας αγάπη και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας, ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας»

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, στη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, κ. Μήλιου Αθηνά και την εκπαιδευτικό κ. Κτιστάκη Α. Ευφροσύνη, που έντυσε με το μουσικό χαλί και τις μαγευτικές νότες της, τη θεατρική μας παράσταση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, κ. Γαλλιού, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Μαμάκος, ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Μανώλης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ζιάκα, που χαιρέτησε κι εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα, κ. Κατσαρού, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Ζέρβας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, κ. Γκόλτσιος, , οι Αντιδήμαρχοι, κ. Κέλλας, κ. Λεωνιδάκης, κ. Τζατζάκης, κ. Ρετσιάνης, κ. Βλαχούλης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννουλης, κ. Μπαράκος, ο Διευθυντής του ΔΩΛ Λάρισας, κ. Λενούτσος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι, κ. Ντίνας, κ. Δημητρίου, κ. Παπαγεωργίου, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Γκαραγκούνη, η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Λάρισας, κ. Κρομμύδα, η υπεύθυνη σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού της ΔΔΕ Λάρισας, κ. Κουτσοπούλου, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Χατζημίχου, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, κ. ….., η εκπρόσωπος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Κολοβού- Μαμάκου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, κ. Βλαχάκης, η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, κ. Βουλγαράκη, ο π. Αντιπεριφερειάρχης, κ. Παιδής, ο π. Αντιδήμαρχος, κ. Δεληγιάννης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία, κ. Πάικος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πλήθος Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΝΕΕΓΥΛ Λάρισας, πλήθος γονέων και κόσμου.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Λάρισας και στους εκπαιδευτικούς για την άριστη παρουσία και συμμετοχή στην εξαίσια αυτή παράσταση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες