ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον έβδομο ουρανό ο Ηρακλής Λάρισας, κάνει όνειρα για Σούπερλιγκ 2 – Σήκωσαν στα χέρια τον πρόεδρο οι παίκτες (φωτό – βίντεο)

Στον… έβδομο ουρανό βρίσκονται στον Ηρακλή Λάρισας, που από σήμερα είναι πρωταθλητής στον όμιλό του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και έχει την ευκαιρία μέσω μπαράζ να προβιβαστεί στη Σούπερλιγκ 2, εκεί όπου σήμερα αγωνίζονται η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας Λάρισας.

Το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη που για μία ακόμη χρονιά κάνει πράγματα και θαύματα σε πάγκο ποδοσφαιρικής ομάδας παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε “μέταλλο” μεγάλης ομάδας και παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα του ΑΟ Υπάτου, πήρε τελικά τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 και πανηγύρισε την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα!

Η Λαρισινή ομάδα άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων που έπαιζαν μόνο για τη νίκη.

Στο 20′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν από πλάγια θέση έκανε το σουτ, ο Παπαγιάννης με δύσκολη επέμβαση απέκρουσε, αλλά ο Ποτουρίδης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ηρακλής όμως είχε άμεση απάντηση και στην επόμενη επίθεση ο Αλεξίου βρέθηκε μόνο απέναντι στον Βουτσελά και με πλασέ σημάδεψε την αιστερή του γωνία ισοφαρίζοντας γρήγορα σε 1-1

Στο 69′ εκτυλίχθηκε η φάση του αγώνα όταν ο ΑΟ Υπάτου κέρδισε πέναλτι, ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε όμως ο τερματοφύλακας των Λαρισαίων Παπαγιάννης έκανε την επέμβαση που πάνω της σήκωσε όλους τους κόπους του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης παίκτες και προπονητής ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ σήκωσαν κυριολεκτικά στον αέρα τον πρόεδρο της ομάδας Λάμπρο Ιωακείμ. Αργότερα ευχαρίστησαν με… “όλε” τους οπαδούς που ταξίδεψαν από τη Λάρισα για να τους στηρίξουν.

Δείτε βίντεο από το athleticlarissa.gr:

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης:

Δείτε φωτογραφίες:

Οι συνθεσεις:

ΑΟ Υάτου (Γ. Αντωνόπουλος); Βουτσελάς, Αργυρίου Σταγάκης, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Γλυνός, Σπηλιώτης, Ταυταρίδης, Ποτουρίδης, Μπουντόπουλος, Γκούφα.

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης) Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Γκίκα, Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου, Χρηστίδης.

Συγχαρητήρια από ΕΠΣ Λάρισας

Το Δ.Σ.της ΕΠΣΝ Λάρισας και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης με ανακοίνωσή τους “συγχαίρουν το σωματείο του Ηρακλή Λάρισας για την επίτευξη του «άθλου» της κατάκτησης του πρωταθλήματος Γ´ Εθνικής κατηγορίας. Όλος ο νομός νιώθει μόνο υπερηφάνεια για την υπερπροσπάθεια του συγκροτήματος της λαρισινης ομάδας! Σύσσωμη η ΕΠΣΝΛ εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα play off ανόδου για την επαγγελματική κατηγορία της Superleague 2.”

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες