ΛΑΡΙΣΑ

Ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Πλατυκάμπου από τις ΕΠΑΣ-ΔΥΠΑ (φωτό)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας Δ. Κιλελέρ με σχολεία του δήμου πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Πλατυκάμπου.

Στην ενημέρωση η οποία έγινε με την συνεργασία της ΕΠΑΣ-ΔΥΠΑ. Τοποθετήσεις πραγματοποίησαν η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δρ. Δήμητρα Παπαστεργίου, η Κέλλυ Γεροστέργιου και ο διευθυντής της ΔΥΠΑ Λάρισας Δημήτρης Δαλαμπύρας, ενώ συμμετείχαν εκ μέρους του Κέντρου Κοινότητας η ψυχολόγο Τζουβαλέκα Ευανθία, η κοινωνική λειτουργός του σχολείου Χαρά Ανδρεάδη, ο διευθυντής του Λυκείου Βασίλης Σιτράς, η υποδιευθύντρια Κατερίνα Δασκάλου , και εκ του γυμνασίου οι κύριοι Νούλα και Βαλώζος.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τους επαγγελματικούς δρόμους που ανοίγονται μετά το Γυμνάσιο και το Λύκειο και να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς για την τεχνική εκπαίδευση.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ εντάσσεται στο Πρόγραμμα ¨Θεσσαλία 2021-2027¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες