ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Street Tennis στη Λάρισα: Γέμισε χαμόγελα η Πλατεία Ταχυδρομείου (φωτό)

Η θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του της δράσης του Street Tennis το πρωί της Μ.Τετάρτης στην πλατεία Ταχυδρομείου ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης. H δράση πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τους συλλόγους αντισφαίρισης «Ο.Α.Νίκαια Λάρισας», «Ο.Α.Φοίβος Λάρισας», «Ακαδημία Αντισφαίρισης Λάρισας» και «Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή».

Με την υποστήριξή σας, το Street Tennis έγινε μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, γεμίζοντας την πλατεία μας με χαμόγελα, ενθουσιασμό και αθλητικό πνεύμα. Δημιουργήσαμε όλοι μαζί μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Street Tennis είναι μια διασκεδαστική παραλλαγή του τένις φέρνει το παιχνίδι στις πλατείες, στους δρόμους, στις αυλές και στα πάρκα των πόλεων μας. Με μικρότερα γήπεδα και ελαφρύτερες μπάλες, καλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουν τον αθλητισμό στο αστικό περιβάλλον.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και υποστήριξαν το πρώτο μας Street Tennis Event στην πλατεία μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη Λάρισα και στην Νίκαια φιλοξενήθηκε από τις 23 Απριλίου 2024 έως και σήμερα 2 Μαΐου 2024 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Juniors 2024, στο οποίο έλαβαν μέρος 1060 αθλητές. Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για το άθλημα του τένις στην χώρα μας και είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκτός Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες