ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση 16 εικαστικών στο WISDOG στη Λάρισα με έργα εμπνευσμένα ENNIO MORRICONE

16 εικαστικοί, γραφίστες ,street και tattoo artists δημιουργούν και παρουσιάζουν τα έργα τους, εμπνευσμένα από τον μεγάλο ιταλό συνθέτη ENNIO MORRICONE. Η πρωτοβουλία είναι του ¨Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μουσικής ENNIO MORRICONE Ελλάδος¨ και αφορά στην παρουσίαση εικαστικού έργου και εικόνας έχοντας ως αφορμή τον συνθέτη και το έργο του. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας , του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του WISDOG στη Λάρισα και θα έχει διάρκεια από 12/4 έως 12/5.

Τα ονόματα των δημιουργών που συμμετέχουν στην έκθεση είναι :Γ.  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Δ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ζ. ΖΗΠΕΛΑ, Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Α. ΛΑΣΚΑΡΗΣ, Χ. ΛΑΣΚΑΡΗΣ, Α. ΜΑΝΤΖΑΡΗ, Σ. ΜΠΑΚΑΛΗΣ, Π. ΝΤΟΛΑΣ, Ι. ΠΕΤΡΟΥ, Χ. ΣΑΜΑΡΑΣ, Ε. ΣΑΡΛΗ, Ζ. ΣΕΪΤΑΝΗ, Θ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΥ.

Ιταλοί Κινηματογραφιστές στη Λάρισα!

Κινηματογραφιστές από την Ακαδημία Τζιουζέπε Τορνατόρε (Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος – «Σινεμά ο Παράδεισος» όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, «Μαλένα», «Το τέλειο χτύπημα», γνωστός για την μακροχρόνια συνεργασία του με τον συνθέτη Ένιο Μορικόνε), με έδρα τη Ρώμη, θα βρίσκονται στη Λάρισα από την Πέμπτη 11 μέχρι το Σάββατο 13 Απριλίου για να συνεργαστούν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος σ’ ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον μεγάλο Ιταλό συνθέτη.

Θα αντληθεί υλικό από την ομαδική έκθεση 16 εικαστικών με τίτλο «Ennio Formes» που θα εγκαινιαστεί στον πολυχώρο Wisedog (οδός Σκυλοσόφου 3) την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20:00, καθώς κι από τα δύο γκράφιτι (προσωπογραφία στην οδό Μανωλάκη και «Σάκο & Βαντσέτι» στην οδό Σκυλοσόφου) και άλλες δράσεις του Συλλόγου.

Η συνεργασία τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες