Life & Style

Ο Ρότζερ Γουότερς θέλει να παίξει το «The Wall» στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Ο θρύλος των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, ανακοίνωσε τα σχέδιά του για να καταφέρει ένα ακόμη χτύπημα κατά του Αμερικανού προέδρου Τραμπ, καθώς θέλει να παίξει ολόκληρο το άλμπουμ «The Wall» σε σκηνή που θα βρίσκεται κάπου στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό μόνο μετά από αυτό που χαρακτήρισε ως «αφύπνιση ενάντια στις ακροδεξιές πολιτικές», δίχως να διευκρινίζει από ποια σημάδια θα γίνει φανερό.

Εάν τελικά, όμως, διοργανωθεί μια τέτοια παράσταση θα είναι η δεύτερη φορά που ο Ρότζερ Γουότερς παίζει ολόκληρο το άλμπουμ ζωντανά σε έναν εμβληματικό χώρο που θα αναφέρεται σε πραγματικά τείχη. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στη γερμανική πρωτεύουσα το 1990, οκτώ μήνες πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Δεν θα είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ο Ρότζερ Γουότερς θα καταφέρει χτύπημα κατά το Τραμπ και του τείχους που ο Αμερικανός πρόεδρος έχει υποσχεθεί να κατασκευάσει. Κατά τη διάρκεια παράστασης σε φεστιβάλ μουσικής στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2016, ο θρύλος των Pink Floyd έπαιξε το «Another Brick in the Wall (Part II)» την ώρα που 15 παιδιά ου φορούσαν μπλούζες με τη φράση «Κατεδαφίστε το τείχος», περπατούσαν στη σκηνή.

Πηγή: Sputnik 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις