Life & Style

Τζόυς Ευείδη: Γιατί δεν της αρέσουν οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη, η οποία αποκάλυψε την αντίδραση που είχε η μητέρα της όταν την ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός αλλά και τους λόγους που δεν της αρέσει να κάνει ερωτικές σκηνές.

«Κάποια περίοδο δούλευα σε μια πολυεθνική αλλά αποφάσισα να τα παρατήσω και να γίνω ηθοποιός. Ήμουν πολύ ανασφαλής. Την πρώτη φορά ξεκίνησα να πάω να δώσω εξετάσεις και έφυγα, δεν έδωσα. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην πολυεθνική, κάπου κράσαρα, κατάλαβα ότι δεν τραβάει η ζωή έτσι… πολύ αδιάφορα και βαρετά πράγματα… Όταν αποφάσισα να φύγω από εκεί, και το είπα στη μάνα μου, κόντεψε να πεθάνει», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

 

Στη συνέχεια, η Τζόυς Ευείδη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, αν είχε παιδί, δε θα ήθελε το παιδί αυτό να γίνει ηθοποιός.

«Αυτά για τα ταλέντα, τα ακούω βερεσέ. Είναι πολύ σχετικό αυτό. Το πώς πληρώνω λογαριασμούς τόσα χρόνια, από αυτή τη δουλειά, είναι όντως θαύμα. Είναι βρωμοδουλειά. Αν είχα παιδί, δε θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική. Αν τη θες βέβαια, και έχεις την πετριά, θα την κάνεις, ο κόσμος να χαλάσει. Δε θα την προτείνω όμως… Έχουν υπάρξει πολλές μαύρες περίοδοι της ζωής μου σε αυτή τη δουλειά… Όταν δούλευα σερβιτόρα είχα τα περισσότερα λεφτά από ποτέ…» είπε.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που δεν της αρέσει να γυρνάει ερωτικές σκηνές.

«Όλα είναι δύσκολα στα ερωτικά γυρίσματα, εγώ δεν τα θέλω καθόλου. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που προτιμάω την κωμωδία είναι και αυτός. Το γλωσσόφιλο ενίοτε είναι κανονικό. Μερικά πράγματα δεν κλέβονται. Ψύχρα δεν υπάρχει γιατί αναγκαστικά πρέπει να αισθάνεσαι κάπως οικεία με τον άνθρωπο που θα κάνεις ερωτική σκηνή. Το σκέφτομαι με τρόμο και πανικό όταν έχω να κάνω ερωτική σκηνή. Πανικό! Και στο “Οξυγόνο” Παναγία μου, να μην τα θυμάμαι καλύτερα», είπε η Τζόυς Ευείδη.

 

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις