ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανήλικος ρίχνει φως στο θρίλερ της Αλοννήσου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η δικαστική έρευνα για την υπόθεση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη 30 χρόνων που χάθηκε στην Αλόννησο.

Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Βόλου, η οποία αξιοποιώντας τις μαρτυρίες που έφερε στο φως το «Τούνελ», έστειλε τις πρώτες κλήσεις για καταθέσεις.

Μετά από πληροφορία για ύπαρξη οστών μέσα στη θάλασσα σε σημείο που υπέδειξε μάρτυρας στην εκπομπή, η ανακρίτρια διόρισε πραγματογνώμονα δύτη. Η έρευνά του όμως είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Σύντομα αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια ο ανήλικος μάρτυρας – γιος του ενός εκ των δύο ψαράδων που είδαν τελευταίοι τον αγνοούμενο στο λιμανάκι της Βότσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο ανήλικος κάτι κρύβει».

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης από την Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2016 στην Αλόννησο.

Μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια του άτυχου νέου, η εισαγγελέας Βόλου άσκησε δίωξη στους δύο ψαράδες που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τον Γιώργο. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι έκθεση ατόμου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν και οι δύο στο γραφείο της Ανακρίτριας για να καταθέσουν.

Πηγή: nikolouli.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις