ΛΑΡΙΣΑ

Νέο πλυντήριο αυτοκινήτων CarWash 111 – Προτεραιότητά μας το αυτοκίνητό σας!

Άνοιξε με νέα διεύθυνση και είναι στη διάθεσή… του αυτοκινήτου μας. Το νέο πλυντήριο αυτοκινήτων CarWash 111, μας  περιμένει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, αφού η κεντρική του φιλοσοφία είναι ” προτεραιότητά μας εσείς και το αυτοκίνητό σας “.

Οι άνθρωποι του Carwash 111 έχουν δημιουργήσει μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την καλύτερη φροντίδα του αυτοκινήτου προσφέροντας το ιδανικό πλύσιμο με υπερσύγχρονο τούνελ πλυσίματος τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία υλικά καθαρισμού, πετυχαίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα!

Στα πλαίσια της παροχής άριστων υπηρεσιών στους πελάτες του, το πλυντήριο CarWash 111 λειτουργεί με συνεχές ωράριο από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ την ίδια ώρα ακολουθώντας τους γρήγορους ρυθμούς της εποχής εξασφαλίζει ταχύτατη εξυπηρέτηση προσφέροντας την φροντίδα και την προσοχή που αξίζει στο αυτοκίνητό σας.

Στις παροχές του εξωτερικού πλυσίματος περιλαμβάνεται και σύστημα πλυσίματος σασί, έλεγχος και παράδοση στον πελάτη. Από την άλλη μεριά δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη ούτε στο εσωτερικό καθάρισμα όπου με ειδικό μηχάνημα γίνεται πλύσιμο ταπέτων, μοκετών και καθισμάτων ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο ταμπλό και τα πλαστικά μέρη.

Βρίσκεται σε ένασημείο της πόλης ιδιαίτερα εξυπηρετικό, στην Φαρσάλων 111 και Διγενή, δίπλα στον ΑΒ Βασιλόπουλο, αφούσας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε ψώνια και ταυτόχρονα να χαρίσετε στο αυτοκίνητό σας την περιποίηση που του αξίζει!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις