ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη:«Διαχρονικό, φωτεινό παράδειγμα για όλους η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού, απηύθυνε η Γραμ της ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη τονίζοντας τα εξής:

«Εδώ και πολλά χρόνια, σε εφαρμογή του οράματος του Ερρίκου Ντυνάν, αλλά και σε πείσμα μιας εποχής που προκρίνει περισσότερο το “εγώ” από ό,τι το “εμείς”, ο Ερυθρός Σταυρός και η Ερυθρά Ημισέληνος, εξακολουθούν να προσφέρουν ανακούφιση και αλληλεγγύη σε πολλούς Συνανθρώπους μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι Άνθρωποι του Οργανισμού, μέσα σε συνθήκες φυσικών καταστροφών, ακατάπαυστων πολέμων και μόλις πριν από λίγα χρόνια- μιας πρωτοφανούς πανδημίας, παρά τις πολλές αντιξοότητες, προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς βοήθεια και συμπαράσταση στα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας.

Ιδιαίτερη μνεία, σήμερα, αξίζει για όλα όσα έχει προσφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο παλαιότερος και ο σημαντικότερος οργανισμός Εθελοντισμού στη χώρα μας, ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερη και αδιάλειπτη παρουσία και σε ολόκληρο το νομό Λάρισας.

Ιδιαίτερη μνεία, σήμερα, αξίζει ο ζήλος και η αφοσίωση του προσωπικού του, για το σπουδαίο έργο που θεμελιώνουν καθημερινά, για τον ενεργό τους ρόλο και το δυναμικό τους “παρών”, πάντοτε δίπλα στον Άνθρωπο και στα όσα βίωσε και φέτος ο Τόπος μας, κατά τις θεομηνίες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό που μας συγκίνησε με την στήριξη και το μεγάλο, ανυπόκριτο, προσωπικό του ενδιαφέρον για την πληγωμένη Θεσσαλία μας, τόσο κατά τη διάρκεια των σεισμών όσο και στις πλημμύρες, ενώ στην καρδιά μας πάντα θα είναι και οι δικοί μας άνθρωποι του ΕΕΣ, η Προέδρος Λάρισας κ. Ελισσάβετ Καρανίκα και ο Πρόεδρος Ελασσόνας κ. Γιάννης Μπαρλαγιάννης, καθώς και όλα τα μέλη που είναι πάντα δίπλα μας.

Ένα απλό ευχαριστώ βέβαια, δεν θα είναι ποτέ αρκετό, για τους εθελοντές που πλαισιώνουν τις κάθε είδους δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των κατά τόπους παραρτημάτων του, δίνοντας πνοή και ελπίδα στους αδύναμους και τους κατατρεγμένους, ενισχύοντας παράλληλα τις δυνάμεις αντίστασης στην φτώχεια, στην κοινωνική ανισότητα, στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, χωρίς να ξεχνούμε βέβαια και την συνεχή εκπαίδευση ολοένα και περισσότερων νέων Ανθρώπων στις πρώτες βοήθειες και στην αντιμετώπιση κρίσεων.

Η Συμμετοχή, η Αλληλεγγύη, η Αγάπη και η Ευαισθησία που διέπει τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους και όλες μας.

Και σε αυτή τους την προσπάθεια, αξίζουν να έχουν την πιο θερμή μας και την πιο ανυπόκριτη υποστήριξή μας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μας αξιώνει, μας αναβαθμίζει, μας τιμά και κυρίως – μας κάνει καλύτερους Ανθρώπους.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Πάντα δίπλα σας και ΜΑΖΙ σας»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες