ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος από Ομορφοχώρι: «Η πίστη, μας ενώνει με την ελπίδα, να μην ξαναζήσουμε τις δύσκολες στιγμές των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου»

Στον Μεθέορτο Εσπερινό στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νεοφανών Οσιομαρτύρων, Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Ομορφοχώρι του Δήμου Κιλελέρ, παρευρέθηκε ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Αμέσως μετά την περιφορά των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, ο Λαρισαίος βουλευτής, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους πιστούς για υγεία και καλοτυχία στις οικογένειες όλων.

Από τις συζητήσεις δεν έλειψαν τα ζητήματα της επικαιρότητας, καθώς ο Χρήστος Καπετάνος, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις των τοπικών θεμάτων.

«Μας αξίωσαν οι Άγιοι Οσιομάρτυρες Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη να ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί τη Χάρη τους, ύστερα από τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που ζήσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου η κλιματική κρίση έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Η πίστη μας στις δύσκολες στιγμές δεν μας εγκατέλειψε και όλοι μαζί αγωνιστήκαμε για να επανέλθουμε σε ρυθμούς καθημερινότητας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές αποδείξαμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Από τη δική μου θέση δεν σταμάτησα να επισκέφτομαι τα χωριά που επλήγησαν και να μεταφέρω στα κέντρα λήψης αποφάσεων τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Ας ευχηθούμε σήμερα που γιορτάζουμε τον Μεθέορτο Εσπερινό των Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης να μην ξαναζήσουμε αυτές τις εικόνες. Θα συνεχίσω να επισκέφτομαι τα χωριά του Δήμου Κιλελέρ και να συνομιλώ με τους κατοίκους».

Τέλος, ο Χρήστος Καπετάνος ευχαρίστησε τον εφημέριο του Ιερού Ναού, πατέρα Παύλο Τσουκνίδα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ομορφοχωρίου, Γεώργιο Χατζόπουλο για την πρόσκληση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες