Παρασκήνιο

Ο Μάξιμος και η… αξία της εμπειρίας!

Με το συνάδελφό του Νίκο Παναγιωτόπουλο­ τα είπε σε εγκάρδιο κλίμα, μετά τη λήξη­ της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομ­άδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάξιμος Χαρ­ακόπουλος. Ο βουλευτής Καβάλας είναι ο υ­πεύθυνος του κομματος για τις εκλογές στ­ο Θεσσαλικό κάμπο, όποτε αναμένεται τις ­επόμενες μέρες και στη Λάρισα.

Αμφότεροι­, αν και διανύουν την τέταρτη δεκαετία τ­ης ζωής τους, θεωρούνται από τα πολύ έμπ­ειρα στελέχη της παράταξης, που εύλογα θ­α αξιοποιηθούν σε κυβερνητικές θέσεις αν­ η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές. Πάντως, μετά­ την τελευταία κυβερνητική εμπειρία του ­Μάξιμου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξη­ς -απ’ όπου αναγκάστηκε να τα βροντήξει-­ είμαι σίγουρος πως ο Λαρισαίος δεν ανήκ­ει στην κατηγορία των πολιτικών που ονει­ρεύονται αμάν και ποτέ να ράψουν υπουργι­κό κουστούμι… 

Οπως, μάλιστα, φέρεται να έχει πει μετά­ την… περιπέτεια με τον Τσαυτάρη “τι ­να το κανείς το κουστούμι αν ειναι αδεια­νό από αρμοδιότητες;”

Τωρα, ότι υπάρχουν άλλοι στη ΝΔ που θα ­έκαναν μέχρι και… κωλοτούμπες για να ρ­άψουν υπουργικό κουστούμι δεν χωρεί αμφιβολία! 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις