Παρασκήνιο

Μία… «πληρωμένη» απάντηση…

Κόντρα για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να καταργηθούν δύο ΚΑΠΗ, στο χωριό Ελευθεραί και στη συνοικία της Νεάπολης, ξέσπασε το βράδυ τη Πέμπτης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Δεληγιάννης χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο ως «manager», θέλοντας προφανώς να υποστηρίξει την άποψη πως λαμβάνει αποφάσεις με όρους αγοράς και όχι κοινωνικού κόστους.

Από την αντίπερα όχθη βέβαια, έγινε ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους πως η απόφαση πάρθηκε καθώς στα δύο αυτά ΚΑΠΗ δεν πήγαινε σχεδόν… κανείς, με αποτέλεσμα να δαπανώνται χιλιάδες ευρώ μηνιαίως χωρίς να πιάνουν τόπο. Μάλιστα, για την περίπτωση της Νεάπολης, σημειώθηκε πως θα αναζητηθεί νέος χώρος, παρότι υπάρχει σε μικρή απόσταση το ΚΑΠΗ στο Λειβαδάκι.

Το περί manager ωστόσο δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Δήμαρχο Λαρισαίων, ο οποίος στην κατακλείδα της τοποθέτησής του είπε στον κ. Δεληγιάννη: «Με κατηγορήσατε ότι είμαι manager. Όταν όμως μας παραδίδετε πέντε κλειστά ΚΑΠΗ επιτρέψτε μου να πω ότι εσείς ούτε καλή δημοτική αρχή ήσασταν, ούτε καλός manager…»

Το λες και “πληρωμένη” απάντηση…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες