ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διανυκτερεύει στα Φάρσαλα η 1η πανελλήνια ποδηλατοδρομία «Άθλος»

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου η εκδήλωση

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων καλούνται όλοι οι πολίτες της Επαρχίας Φαρσάλων αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Ελλάδος να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν την Πανελλήνια Ποδηλατοδρομία ΑΘΛΟΣ με διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη – 550 χλμ. σε 4 ημέρες με διανυκτέρευση στις 29 Ιουνίου, Παρασκευή στα Φάρσαλα.

Μια εμπειρία ζωής, σε μια βόλτα σπουδαία σαν «ΑΘΛΟΣ»!

Μια ποδηλατοβόλτα πολλών αλλά απολαυστικών χιλιομέτρων θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη του Ομίλου εταιρειών “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ” και τη διοργάνωση της εταιρείας iCycle.

Η ποδηλατοβόλτα αυτή ονομάστηκε “ΑΘΛΟΣ”, γιατί θα αποτελέσει ένα πραγματικά μεγάλο επίτευγμα, ένα σπουδαίο κατόρθωμα για αυτούς που θα πάρουν μέρος και θα την ολοκληρώσουν, διανύοντας 550χμ. σε 4 ημέρες.

Ο “ΑΘΛΟΣ” θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα τερματίσει στη Θεσσαλονίκη, με διανυκτέρευση σε τρεις σταθμούς: τη Λίμνη Ευβοίας, τα Φάρσαλα και τον Πλαταμώνα.

Με την προσπάθειά τους, οι ποδηλάτες θα μεταφέρουν μηνύματα ασφαλούς μετακίνησης, αγάπης για το περιβάλλον, ευγενούς άμιλλας, προσήλωσης στο στόχο.

Μαζί με τους πρωταγωνιστές του Άθλου, θα είναι και όλοι οι τοπικοί φορείς και πολίτες των περιοχών απ’ όπου θα περάσει η ποδηλατική ομάδα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις