Συνταγές

Πασχαλινά γλυκά για παιδιά για να τα κάνετε παρέα!

.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}

.tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}

Πασχαλινά γλυκά για παιδιά! Κάνε τις ωραιότερες  πασχαλινές συνταγές παρέα με τα παιδιά σου για το πιο λαχταριστό πασχαλινό τραπέζι! Οι προτάσεις που για τα συγκεκριμένα πασχαλινά γλυκά για παιδιά έχουν διττό ρόλο. Πρώτον τα φτιάχνεις μαζί με τα παιδιά σου, άρα μιλάμε για εύκολα πασχαλινά γλυκά για παιδιά.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσουν όλες οι πασχαλινές προτάσεις στα παιδιά σου και στα παιδιά όλης της οικογένειας! Είναι απλές συνταγές και πολύ πολύ νόστιμες!

Αν έχεις βαρεθεί να ψάχνεις συνταγές, εγγράψου στο κανάλι μου στο Viber, για να βλέπεις όλα τα μυστικά και τις νέες συνταγές!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα κάνεις τα ωραιότερα πασχαλινά γλυκά για παιδιά!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:

 

Πασχαλινά CupCakes

Τα συγκεκριμένα cupcakes, στα είχα προτείνει και για το Halloween. Ουσιαστικά θα φτιάξεις κανονικά τα κεκάκια σου σε ότι γεύση θες εσύ, εγώ σου προτείνω την κλασική, και από εκεί και πέρα με βουτυρόκρεμα θα τα διακοσμήσεις.

Προτείνω να βάλεις πολλά και έντονα χρώματα και να πάρεις από το σούπερ μαρκετ διακοσμητικά καρότα, λαγουδάκια και αυγά!

 

Σπιτικά σοκολατένια πασχαλινά αυγά

πασχαλινα γλυκα για παιδια

Είναι πραγματικά πανεύκολο να κάνεις τα δικά σου πασχαλινά αυγά! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι κουβερτούρα της αρεσκείας σου, μια φόρμα είτε σε σχήμα αυγού είτε σε οποιοδήποτε σχήμα, όπως κουνελάκια. Να περιχύσεις την λιωμένη σοκολάτα στην φόρμα σου και να το αφήσεις να κρυώσει!

 

Γλειφιτζούρια Κέικ Σοκολάτας (Cake Pops)

Πανεύκολα cakepops! Το μόνο διαφορετικό που θα χρειαστείς είναι αν θέλεις να πάρεις διάφορα έντονα χρώματα για το πάσχα!

 

Πασχαλινά μπισκότα με 3 υλικά

πασχαλινα γλυκα για παιδια

Η συνταγή είναι αυτή που σου έδωσα τα Χριστούγεννα, είναι πραγματικά με 3 υλικά! Το μόνο διαφορετικό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα αλλά και φόρμα για πασχαλινά κουλουράκια για να είσαι 100% στο πασχαλινό πνεύμα!

 

Τρουφάκια με ΜΟΝΟ 3 υλικά

ευκολα Τρουφακια με 3 υλικα

Τα συγκεκριμένα τρουφάκια ειλικρινά έχουν μόνο 3 υλικά! Το μόνο που θα συ πρότεινα είναι να πάρεις χρώμα μαγειρικής να το ανακατέψεις με την λευκή σοκολάτα, ώστε να δώσεις ένα πιο πασχαλινό χαρακτήρα στα τρουφάκια σου!

 

Μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη

Γρηγορη μουσ σοκολατασ

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και από τα πιο πασχαλινά γλυκά που θα βρεις στο ιντερνετ αλλά σίγουρα είναι για παιδιά και γιατί είναι πανεύκολη συνταγή αλλά κυρίως γιατί έχει σοκολάτα χωρίς ζάχαρη!

 

Το οικονομικό γλυκό με 2 υλικά σε 5 λεπτά

γλυκο με 2 υλικα σε 5 λεπτα

Σου έχω το πιο οικονομικό γλυκό με 2 υλικά και μόλις σε 5 λεπτά! Τα παιδιά θα το λατρέψουν, δεν υπάρχει περίπτωση!

 

Κέικ σοκολάτας στο τηγάνι

κεικ στο τηγανι με λαχταριστη επικαλυψη σοκολατας μεσα σε 15 λεπτα!

Συνταγάρα! Πίστεψέ με μπορεί να σου φαίνεται δύσκολη συνταγή αλλά είναι από τα τοπ πασχαλινά γλυκά για παιδιά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την λατρέψουν! Εννοείται πως μετά διακοσμείς την σοκολατόπιτα σου όπως ακριβώς θες εσύ.

 

The post Πασχαλινά γλυκά για παιδιά για να τα κάνετε παρέα! appeared first on Πέτρος Συρίγος.

Πηγή: petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις