ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από τη ζωή έξι Λαρισαίοι

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Καλαμάς. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα στις 6 το απόγευμα.

Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών η Ελένη Μπάτζιου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 6 Μαϊου 2024, και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στο Αργυροπούλι Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Ιωάννης Φαρμάκας, συνταξιούχος Ο.Σ.Ε. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ραψάνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Αναστάσιος Γκλέτος. Η κηδεία του θα τελεστεί μεθαύριο, Τρίτη 7 Μαΐου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Αγγελική Μαρούδα και κηδεύεται σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2024 και ώρα 15:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ανατολής.

Έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Μπουγάτσα σε ηλικία 86 ετών και κηδεύεται σήμερα Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Φαλάνη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες