Συνταγές

Πέτρος Συρίγος: Ο Έλληνας brand ambassador του Thermomix

.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}

.tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}

Το Thermomix φέρνει την λύση για όσους αναζητούν γρήγορα αλλά και υψηλής γευστικής αξίας γεύματα σε μια ολοένα και πιο απαιτητική καθημερινότητα. Το Thermomix είναι, λοιπόν, μια επαναστατική συσκευή κουζίνας που συνδυάζει λειτουργίες, όπως μίξη, τεμαχισμό, ζύμωμα, μαγείρεμα και άλλα.

Ως ο Έλληνας ambassador του Thermomix θα σας προτείνω πολλές συνταγές για όσους το έχετε ήδη σπίτι σας ή για όσους σκέφτεστε να το αγοράσετε. Εκτός από το μαγείρεμα στον ατμό, το ψήσιμο και το ζύμωμα, το νέο Thermomix μπορεί επίσης να τηγανίσει στους 160°C  ή να ψήσει με slow cooking. Συνολικά συνδυάζει περισσότερες από 20 συσκευές σε μία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Syrigos (@petros.syrigos)

Οι άπειρες δυνατότητες του Thermomix

Διαθέτει λειτουργίες για μαγείρεμα sous vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος). Το Thermomix εκτός από το ότι θα κάνει πιο εύκολη τη καθημερινότητά σας, θα σας δώσει νέες ιδέες και θα σας οξύνει τη φαντασία. Θα σας δώσει, επίσης, οδηγίες για να φτιάξετε τα φαγητά που σας αρέσουν, μαζί με εμένα άλλωστε.

Η ενσωματωμένη στο Thermomix TM6 εφαρμογή Cookidoo®, είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει περισσότερες από 90.000 καθοδηγούμενες συνταγές από όλο τον κόσμο. Μπορείς να τις ακολουθήσεις ή να τις αλλάξετε με βάση τα γούστα σας.

Μέσα από το Cookidoo μπορείτε να κάνετε τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό γευμάτων σας, την λίστα αγορών και την προσαρμογή των μερίδων στις ανάγκες σας. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε με ένα κλικ στο laptop, στο κινητό και απευθείας στην ενσωματωμένη οθόνη του Thermomix TM6.

Η ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά παρέχει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να γνωρίσουν από κοντά το οικοσύστημα Thermomix. Απλοποιεί διαδικασίες και κάνει τα gourmet γεύματα πιο εύκολα από ποτέ!

Δες το βιογραφικό του Πέτρος Συρίγου –> Chef

The post Πέτρος Συρίγος: Ο Έλληνας brand ambassador του Thermomix appeared first on Πέτρος Συρίγος.


Πηγή: petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις