ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νέο χώρο στάθμευσης διεκδικεί ο Δήμος Λαρισαίων – Δείτε σε ποιο σημείο: Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα για την παραχώρηση του οικοπέδου

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας η υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση ιδιοκτησίας ΔΥΠΑ (οικοδομικού χώρου δίπλα από το Τεχνικό Επιμελητήριο επί της οδού Καλλιθέας) προς τον Δήμο, προκειμένου αυτή να αξιοποιηθεί ως χώρος πάρκινγκ.

«Στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στο οξύ πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στην πόλη, αναζητούμε ελεύθερους χώρους που θα μπορούσαν να αναδιαμορφωθούν» τόνισε ο δήμαρχος κ. Θανάσης Μαμάκος. Όπως σημείωσε, μετά από επαφή με πρώην στελέχη της ΔΥΠΑ που βλέπουν θετικά το εν λόγω θέμα, ζητήθηκε να ληφθεί σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Να διευκρινιστεί πως δεν πρόκειται για το υφιστάμενο πάρκινγκ δεξιά του ΤΕΕ.

Την κάθετη διαφωνία της εξέφρασε η Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας, με τον επικεφαλής της κ. Πέτρο Κρίκη να δηλώνει πως πρόκειται για χώρο – περιουσία εργαζομένων. «Έρχεστε κακήν κακώς να λύσετε ένα πρόβλημα, δημιουργώντας ένα άλλο. Παίρνοντας δηλαδή μια έκταση, η οποία καθαρά με κυβερνητικές αποφάσεις δεν προχώρησε να γίνει Εργατικό Κέντρο. Ξαναφορτώνετε στις πλάτες των Λαρισαίων το κόστος της στάθμευσης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες