ΛΑΡΙΣΑ

Έβγαλε ανακοίνωση για τον Αδαμόπουλο που δεν θα πάει να ψηφίσει η «Συμπαράταξη» – Σήμερα το απόγευμα η διαδικασία

Μία ανακοίνωση που έρχεται ως συνέχεια προφανώς της δήλωσης του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού της συμβούλου Θάνου Αδαμόπουλου που δήλωσε πως δε θα συμμετάσχει στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στη δημοτική ομάδα, εξέδωσε η Συμπαράταξη Λαρισαίων. Μία ανακοίνωση που στο τέλος φέρει υπογραφή “Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» αλλά προφανώς… δεν συνυπογράφει ο κ. Αδαμόπουλος, για τον οποίο εξάλλου χύνεται και το παρακάτω… μελάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εκλογή του επικεφαλής/συντονιστή της Δημοτικής μας Ομάδας, σε έκτακτη συνεδρίασή της η ΔΟ δηλώνει:

Η ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ από την δημιουργία της έχει δώσει μαθήματα δημοκρατίας, τιμά τις συλλογικές διαδικασίες και επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων.

Η εκλογή του νέου επικεφαλής/συντονιστή της Δημοτικής Ομάδας σύμφωνα με το νόμο είναι ευθύνη των δημοτικών συμβούλων. Αυτό αποφασίστηκε και σε πρόσφατη ολομέλεια της Δημοτικής μας Ομάδας.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ θα κληθούν να εκλέξουν όπως αποφασίσαμε ομόφωνα στη συνέλευσή μας, τη Συντονιστική Επιτροπή της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και βέβαια να αναδείξουν σε εύλογο χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές και με ανοιχτές διαδικασίες τον υποψήφιο δήμαρχο των επόμενων εκλογών .

Για μάς ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ σημαίνει:

-συμμετέχω στις διαδικασίες της,

– συμμετέχω στη λήψη των αποφάσεων,

-σέβομαι τις αποφάσεις της πλειοψηφίας,

-προτάσσω τη συλλογικότητα.

Στη βάση αυτή , οι δημοτικοί σύμβουλοι θα συμμετέχουμε στις εκλογές του επικεφαλής/συντονιστή της ομάδας μας, σήμερα Πέμπτη 18/4/2024 από τις 5μμ-6μμ στα γραφεία της κίνησης μας.

Όλοι κρινόμαστε. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ».

Οι εκλογική διαδικασία στην οποία αναμένεται να είναι τρεις υποψήφιοι, οι κ.κ. Γιώργος Ζαούτσος, Ντίνος Διαμάντος και Δημήτρης Δεληγιάννης, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις 5 το απόγευμα, ενώ ο νέος επικεφαλής θα κάνει “ντεμπούτο” στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες