ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ραγδαίες εξελίξεις στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»: Τρεις υποψηφιότητες, μία αποχή και στο βάθος… διχασμός!

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως οδεύουν τα πράγματα στο εσωτερικό της δημοτικής ομάδας της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» εκεί όπου η αποχώρηση του τέως Δημάρχου Αποστόλου Καλογιάννη προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες και απειλεί ευθέως την ενότητά της καθώς λίγες ώρες πριν την εκλογική διαδικασία μεταξύ των 14 εκλεγμένων, εμφανίζονται τρεις υποψήφιοι και ένας… απέχων!

Συγκεκριμένα πέραν των δύο «γνωστών» υποψηφιοτήτων, του Δημήτρη Δεληγιάννη (που προωθεί κατά ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ο ίδιος ο κ. Καλογιάννης) και του Ντίνου Διαμάντου, φαίνεται να προστίθεται εσχάτως κι εκείνη του Γιώργου Ζαούτσου!

Την ίδια ώρα, ο πρώτος σε σταυρούς Θάνος Αδαμόπουλος δηλώνει ότι θα απέχει και «κατακεραυνώνει» με μακροσκελή δήλωσή του την «κλειστή» διαδικασία επιλογής του νέου επικεφαλής, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει τίποτε δημοκρατικότερο από το να αποφασίζουν οι ίδιοι οι πολίτες για το μέλλον τους. Γιατί η «Συμπαράταξη» είμαστε όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο ισότιμοι και ισάξιοι και όχι μόνον όσοι καταφέραμε να εκλεγούμε».

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω εύκολα κατανοεί κανείς πως μόνον ενωτικό δεν είναι το κλίμα, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως όποιος και να καταφέρει να εκλεγεί, θα τελεί υπό μία διαρκή αμφισβήτηση από το εσωτερικό της δημοτικής ομάδας. Δεν αποκλείεται δε, να δούμε ακόμη και… δεύτερο γύρο εκλογών, εφόσον κάποιος δεν πετύχει να εξασφαλίσει 8 ψήφους!

Αναγνωρίζοντας τον ορατό κίνδυνο του διχασμού, ο κ. Καλογιάννης κατά πληροφορίες του onlarissa.gr έχει αναλάβει τις τελευταίες ώρες πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή». Κάτι που όμως υπό τις παρούσες συνθήκες φαντάζει ουτοπικό…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις