Συνταγές

Δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα

.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}

.tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}

Δροσερά γλυκά για το τραπέζι του πάσχα! Ναι καταλαβαίνω ότι ψάχνεις τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα γιατί μετά το κοκορέτσι και το αρνί στη σούβλα, δεν μπορείς να φας και πολλά!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα καλύτερα και πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα!

Αν δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις το άρθρο για τα δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα δες το παρακάτω video!

ΔΡΟΣΕΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:

Το ελαφρύ τσιζκέικ με γιαούρτι

ελαφρυ τσιζκεικ γιαουρτι

Φοβερή συνταγή, από τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα! Το γιαούρτι, εκτός ότι είναι αρκετά καταπραϋντικό μετά από πολύ φαγητό, σε δροσίζει. Αν θέλεις κάτι πιο δροσιστικό μπορείς να αντικαταστήσεις το γιαούρτι με παγωτό βανίλια.

 

Επόμενο γλυκό δεν είναι άλλο από το….

Γιαουρτογλυκό με ζελέ φράουλα και χωρίς ζάχαρη!

Δεν υπάρχει πιο ελαφρύ και δροσιστικό γλυκό για το τραπέζι του πάσχα και στο εγγυώμαι. Είναι ότι καλύτερο και χωρίς ζάχαρη! Από τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα.

 

Τούρτα παγωτό με λαχταριστό Oreo

τουρτα παγωτο ορεο

Φοβερή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Από τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα που συνδυάζει και μπισκοτένια αλλά και δροσερή γεύση! Ό,τι καλύτερο.

Flan με την πιο εύκολη συνταγή

φλαν γλυκο με την πιο ευκολη συνταγη

To Φλαν δεν είναι από τα πιο γνωστά ή παραδοσιακά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα αλλά είναι ότι πιο ελαφρύ σε γλυκό υπάρχει! Δεν θα σου πω ότι είναι από τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του πάσχα, θα σου πω όμως ότι είναι από τα πιο ελαφριά που αξίζει να δοκιμάσεις!

Λεμονόπιτα

λεμονόπιτα

Η λεμονόπιτα είναι από τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα αλλά με τον τρόπο που την έχω κάνει σε αυτή την συνταγή. Συνδυάζει μια φοβερή γλυκύτητα με οξύτητα που έρχεται σε ισορροπία και σου δίνει ένα δροσιστικό αποτέλεσμα!

Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι

Αυτό το γλυκό, το έχεις έτοιμο μέσα σε 10 λεπτά! Η βάση του είναι το γιαούρτι και η λευκή σοκολάτα, όπως καταλαβαίνεις μπαίνει στην λίστα με τα πιο δροσερά γλυκά για το τραπέζι του πάσχα!

The post Δροσερά γλυκά για το τραπέζι του Πάσχα appeared first on Πέτρος Συρίγος.

Πηγή: petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις