ΛΑΡΙΣΑ

Απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας: «Αγώνας μέχρι τη νίκη» (φωτό – βίντεο)

Συνθήματα κατά της ακρίβειας, αλλά και για την αύξηση των μισθών και τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών φώναξαν Λαρισαίοι που συμμετείχαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης στην απεργιακή κινητοποίηση στην Κεντρική πλατεία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

«Σήμερα απεργούμε και δίνουμε συνέχεια μετά τη μεγαλειώδη κινητοποίηση της 28ης Φλεβάρη, όπου ο λαός βρέθηκε στον δρόμο. Απευθυνθήκαμε σε κάθε χώρο εργασίας να κάνουν το βήμα, να δώσουν συνέχεια, γιατί τίποτα δεν εκπληρώθηκε ακόμα, για να υπογράφουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, να εφαρμοστεί ο ήδη ψηφισμένος νόμος για ζωή με δικαιώματα», δήλωσε η κ. Αθανασία Αγγελάκη, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού νόμου Λάρισας.

«Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς μας, επιστροφή των δώρων, αυξήσεις δαπανών για την παιδεία. Παλεύουμε ενάντια στον αυταρχισμό της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας , που θέλουν να επιβάλουν την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση. Είμαστε εδώ για ένα καλύτερο σχολείο», σημείωσε κ. Χρήστος Μπίκας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας».

«Είμαστε εδώ όπως ήμασταν και τις προηγούμενες ημέρες στα μπλόκα του αγώνα. Να βάλουμε φρένο, να αποσπάσουμε κατακτήσεις και στην πορεία να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που θα οδηγούν στη φτώχεια και την ανέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο κ. Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις