Συνταγές

Τα γλυκά που θα σε δροσίσουν μετά την σκορδαλιά

Είσαι ο τύπος που θέλει σκορδαλιά με ψωμί ή σκορδαλιά με πατάτα; όποιος τύπος και αν είσαι ξέρω πολύ καλά πως και τον Μπακαλιάρο χτύπησες και την σκορδαλιά απόλαυσες και ξέρω πολύ καλά πως τώρα ζητάς ένα δροσιστικό γλυκό γιατί και η σκορδαλιά ήταν αρκετά αψή.

Πάμε να δούμε τα πιο δροσιστικά γλυκά που αξίζει να καταναλώσεις μετά την σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου!

ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ:

Γιαουρτογλυκό με ζελέ φράουλα και χωρίς ζάχαρη!

Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη

Πανεύκολο γλυκό, γίνεται μέσα σε 10 λεπτάκια, είναι πάρα πολύ ελαφρύ και χωρίς ζάχαρη! Το συγκεκριμένο γλυκό είναι από τα πιο δροσιστικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα για μετά την σκορδαλιά.

Κλασικό τιραμισού

κλασικο τιραμισου

Μπορεί να μην το περίμενες αλλά το τιραμισού είναι από τα πιο ελαφριά γλυκά, μπορεί να μην είναι και τόσο δροσιστικό, αλλά αυτη η απίστευτη βελούδινη κρέμα έρχεται πολύ φυσικά και σου σβήνει την αίσθηση του σκόρδου.

Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκότα σε 5 λεπτα

Πραγματικά αυτή την συνταγή την κάνεις μέσα σε 5 λεπτά, είναι τρομερή και πανεύκολη. Ως βάσει έχει το γιαούρτι άρα καταλαβαίνεις ότι είναι από τα πιο δροσιστικά γλυκά. Ό,τι πρέπει μετά την σκορδαλιά.

Το ελαφρύ τσιζκέικ με γιαούρτι

ελαφρυ τσιζκεικ γιαουρτι

Είναι πράγματι ελαφρύ αυτό το τσιζκεικ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο ελαφρύ γλυκό όσο η μους γιαουρτιού. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το γλυκό είναι όπως ξέρεις από τα αγαπημένα για πολύ κόσμο. Βάζοντας γιαούρτι, το κάνεις πολύ πιο δροσερό αλλά και ελαφρύ!

Γλυκιά τάρτα γιαουρτιού με φρέσκα φρούτα

Από τις ωραιότερες και πιο δροσιστικές συνταγές! Μια φοβερή τάρτα με γιαούρτι που θα έρθει και θα σε δροσίσει από την σκορδαλιά!

The post Τα γλυκά που θα σε δροσίσουν μετά την σκορδαλιά appeared first on Πέτρος Συρίγος.

Πηγή: petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις