Παρασκήνιο

Τα «εύσημα» του Αυγενάκη στον… Κόκκαλη!

Έγινε κι αυτό! Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στο συνέδριο της Διεπαγγελματικής Βάμβακος που γίνεται στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στις προτάσεις που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε ότι αφορά την αναγκαία αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και τι είπε; Μεταξύ άλλων πως «μέχρι τώρα έχουμε πάρει αρκετό χρήσιμο υλικό για δομικές αλλαγές της ΚΑΠ.Η μόνη πρόταση που πήραμε από πολιτικά κόμματα που στέκουν και μπορούμε κάπως να τις αξιοποιήσουμε είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από το ΠΑΣΟΚ αυτό που λάβαμε, θα το έλεγα τουλάχιστον αστείο. Αν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα. Αν έχεις κάτι να πεις, πρότεινε τεκμηριωμένα. Ας γίνει μια πρόταση από όλα τα πολιτικά κόμματα προς τις ευρωομάδες που συμμετέχουν να κάνουν κι εκείνα αντίστοιχες ενέργειες…»

Το ότι ο υπουργός θα έδινε τα… «εύσημα» στον Λαρισαίο τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη (που δημόσια δεν τον έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί εδώ και μήνες), ομολογουμένως ελάχιστοι θα μπορούσαν να το προβλέψουν…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες