ΛΑΡΙΣΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ τίμησε τη μνήμη του Αλέκου Χονδρονάσιου

Πραγματοποιήθηκε η 11η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλέτσιος κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να εγερθούν και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος αντιδημάρχου Αλέκου Χονδρονάσιου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε την άψογη συνεργασία του με τον εκλιπόντα Αντιδήμαρχο και τη συνεισφορά του στο Δήμο Κιλελέρ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εξαίροντας την προσωπικότητα του ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου χωρίς τον Αλέκο, όπως όλοι τον αποκαλούσαμε. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο Αλέκος Χονδρονάσιος αφιέρωσε μεταφορικά και κυριολεκτικά τη ζωή του στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση. Άφησε το αποτύπωμα του με τη δοτικότητα, την απλότητα, την ανιδιοτέλεια, την αισιοδοξία και την ηρεμία που τον διακατέχαν. Δίδαξε σε όλους μας ήθος με τις πράξεις του και τις ενέργειες του. Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί του κατανοήσαμε μερικές βασικές αρχές. Ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και στη ζωή γενικότερα,  δεν υπάρχουν αντίπαλοι και ότι δεν πρέπει να απαντούμε στις μικροπρέπειες και στις έωλες επιθέσεις προτάσσοντας στοιχεία ανωτερότητας και ενέργειες χωρίς δόλο».

Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν και οι επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Ιωάννης Ζαχαριάς και Βασίλειος Σταμουλάκης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες