Παρασκήνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Και μετά τον «πόλεμο», για ποτό με τον Κασσελάκη – Ο ρόλος «κλειδί» του Λαρισαίου Β. Κόκκαλη στην εκτόνωση της κρίσης

Σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας, κάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, σε μια προσπάθεια αποφόρτισης του τεταμένου κλίματος που επικράτησε στο συνέδριο.

Η εικόνα ήταν εντυπωσιακά διαφορετική από τα νεύρα, τους υψηλούς τόνους και τις αντεγκλήσεις που δημιούργησε η προς στιγμήν απόφαση για προσφυγή στις κάλπες για ανάδειξη νέου προέδρου.

Στο ποτό το παρών έδωσε και ο Λαρισαίος Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος παραμένει μεν στο προεδρικό περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να εμπλακεί στις… μάχες χαρακωμάτων των τελευταίων εικοσιτετράωρων.

Αντίθετα, ήταν ένας από τους οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε από το Σάββατο να ζητήσει έκτακτη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την αναβολή των προεδρικών εκλογών, για τη διαφύλαξη της ενότητας του κόμματος. Κάτι που φαίνεται πως συνέδραμε σε μεγάλο βαθμό στο να ανοίξει η κουβέντα κι εν τέλει να ματαιωθούν οι κάλπες.

Ο στόχος επετεύχθη και τουλάχιστον προσώρας τα χαμόγελα επέστρεψαν όπως καταγράφουν και τα παρακάτω ενσταντανέ.

 

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες