ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μύλος στο κόμμα της «Νίκης» στη Λάρισα: «Ξηλώνουν» την πρώτη σε σταυρούς Λαρισαία για να φέρουν από την… Κόρινθο υποψήφιο;

Η διαφαινόμενη είσοδος στη βουλή έχει ανοίξει… ορέξεις στο κόμμα της «Νίκης» στη Λάρισα, η ηγεσία του οποίου κατά ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, εξετάζει το ενδεχόμενο να γράψει στα… παλαιότερα των υποδημάτων της τη λαϊκή ετυμηγορία και να «διορίσει» υποψήφιο από άλλη περιοχή με στόχο την εκλογή του!

Όπως μαθαίνουμε, η πρώτη σε σταυρούς Λαρισαία υποψήφια κ. Ζιάκα η οποία μάλιστα είχε λάβει τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 3.491 σταυρών, παραγκωνίζεται – παρά τη θέλησή της – προκειμένου να τοποθετηθεί στην πρώτη θέση το «υψηλόβαθμο» στέλεχος του κόμματος Γιώργος Ρούντας, ο οποίος ήταν υποψήφιος στην Κόρινθο και είχε λάβει 1.315 σταυρούς.

Η απόφαση αυτή που αναμένεται να επικαιροποιηθεί με την ανακοίνωση των εκλογικών λιστών από τον Άρειο Πάγο, φέρεται πως πάρθηκε με στόχο ο κ. Ρούντας να έχει πιθανότητες εκλογής, αφού εκτιμάται ότι στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, η «Νίκη» θα κερδίσει βουλευτική έδρα.

Βέβαια το πώς μπορεί ένα κόμμα που έχει ως σημαία τα ιδανικά του Χριστιανισμού να μη σέβεται την δημοκρατική βούληση των ψηφοφόρων του, είναι κάτι που οφείλει να απαντηθεί αλλά και να ληφθεί υπόψη από την τοπική κοινωνία.

Απομένει φυσικά να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες στις επόμενες ώρες…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες