ΑΕΛ

ΑΕΛ: Πάει για τις 16 Οκτωβρίου η σέντρα στη Super League 2 – Ψάχνει αντίπαλο για την Κυριακή

Η Super League 2 ζήτησε το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου, και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενέκρινε την πρόταση της, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 3/10.

Την τελική απόφαση θα πάρει η ΕΠΟ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού, τα ερωτηματικά για τη στελέχωση των ομίλων παραμένουν και ο ποδοσφαιρικός χάρτης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη!

Κι όλα αυτά για ένα πρωτάθλημα που σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, έπρεπε να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Συγκεκριμένα, εκκρεμεί η κάλυψη των Ξάνθης και Εργοτέλη που αποφάσισαν να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα και να υποβιβαστούν στα τοπικά, η 4η ομάδα από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και τέλος, το τι μέλει γενέσθαι με τον Πανδραμαϊκό και τον Αγροτικό Αστέρα. Η ΕΠΟ θα αποφασίσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της Πέμπτης 6/10 και προσανατολίζεται να προβιβάσει και τις δύο ομάδες, σενάριο με το οποίο αντιδρά η Super League που επιθυμεί τον άνοδο μίας ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ενέκρινε την πρόταση της της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022».

Ψάχνει αντίπαλο για την Κυριακή

Για την ΑΕΛ ο στόχος επιτεύχθηκε που ήταν η πρόκριση στη… μεθεπόμενη φάση, νικώντας τον Ναυπακτιακό Αστέρα με 2-1 μέσα στη Ναύπακτο. Μία νίκη που ήρθε αγχωμένα και είναι φυσιολογικό, αφού αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Η ΑΕΛ ήταν σαφώς ανώτερη και κέρδισε δίκαια, ενώ εκτός από τη νίκη θετικό μήνυμα ήταν η αγωνιστική άνοδος των Νικολιά και Πλέγα. Ο δεύτερος πέτυχε και ένα τέρμα. Από κει και πέρα ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δείχνει ότι έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, όπως και στις αλλαγές. Ο Νίνο, που δεν ήταν στη διάθεσή του, ήδη άρχισε να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ σημαντική απώλεια είναι ο τραυματισμός του Κριστιάν Κούστα.

Η λαρισινή ομάδα ψάχνει για έναν αντίπαλο την Κυριακή, ώστε να δώσει φιλικό αγώνα, ενώ χθες οι παίχτες είχαν ρεπό, με εξαίρεση αυτούς που δεν ήταν στην αποστολή, οι οποίοι έκαναν κανονική προπόνηση.

Με πληροφορίες από eleftheria.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες