ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συνέλαβαν αστυνομικό στο Βόλο που έκανε “μπίζνες” και ατασθαλίες με όπλα (βίντεο)

Αστυνομικός που υπηρετούσε στο Τμήμα Όπλων στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έκανε, όπως αποδείχτηκε, πολλές ατασθαλίες με τα όπλα. Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων είχαν τις πληροφορίες και έκαναν, όπως αναφέρει ο Alpha, φύλλο και φτερό το Τμήμα Όπλων , στο οποίο ήταν υπεύθυνος ο αστυνομικός.

Μετά από έρευνα, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος υπηρετώντας σε Γραφείο Όπλων υπηρεσίαςπροέβη σε 13 περιπτώσεις, στην έκδοση αδειών πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες, είτε έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, είτε είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών. Οπότε δεν μπορεί να υπολογιστεί ακόμη πόσα όπλα «έφυγαν» και που πήγαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες