ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Ατλέτικο (0-2)

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», επικρατώντας με 2-0 της Σεβίλλης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Σιμεόνε ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στους 5 και βρίσκονται στην 16η θέση.

Ο Μπόνο έδιωξε δύσκολα την προσπάθεια του Γιορέντε στο 2′, με τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά στο 15′.

Τελικά, ο Γιορέντε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 29′ και με σουτ από τα δεξιά έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει και «κλείδωσε» τη νίκη στο 58′ με τον Μοράτα να πλασάρει τον Μπόνο για το 0-2 που έμεινε ως το τέλος.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νιανζού, Ρεκίκ (27’ Τέλες), Καρμόνα, Σάλας (46’ Νάβας), Λαμέλα, Ντιλέινι (46’ Ράκιτιτς), Γκουντέλι, Ίσκο, Τόρες (66’ Πάπου Γκόμες), Ντόλμπεργκ (66’ Εν Νεσιρί)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο, Μολίνα (86’ Ζοάο Φέλιξ), Βίτσελ, Σαούλ (60’ Καρασκό), Κόκε (72’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε, Μοράτα (60’ Γκριεζμάν), Κούνια (71’ Κορέα)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις