ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οδηγούν στα τυφλά σ’ αυτόν τον δρόμο έξω από τη Λάρισα (φωτο)

Πινακίδες οδικής σήμανσης μπορεί να υπάρχουν πολλές στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων, ωστό το μερικές φορές χρειάζεται οι οδηγοί να «μαντέψουν» τι υποδεικνύουν. Αν, μάλιστα, κάποιος που δε γνωρίζει τον δρόμο διέρχεται για πρώτη φορά από αυτόν, τότε η οδήγηση γίνεται αρκετά δύσκολη, όταν ο οδηγός προσπαθεί να κινηθεί με βάση τη σήμανση των πινακίδων. Ο λόγος γίνεται για μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται ήδη επιβαρυμένη, εξαιτίας της παλαιότητας του οδικού δικτύου και της κακής κατάστασής του.

Δίπλα στις καινούριες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας που είναι τοποθετημένες στα πλευρικά τμήματα της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Ελευθερίας” υπάρχουν και πολλές σε πολύ κακή κατάσταση που δε λειτουργούν προς όφελος των οδηγών.

Πινακίδες φθαρμένες, κατεστραμμένες, πεσμένες στο έδαφος από καιρικά φαινόμενα και τροχαία ατυχήματα, στραμμένες προς διαφορετική κατεύθυνση, που δε βοηθούν τους οδηγούς, μουτζουρωμένες και αλλοιωμεννες με μπογιές και καλυμμένες μερικώς με αυτοκόλλητα, συνθέτουν το παζλ με αυτές που στέκουν ολοκαίνουριες κατά μήκος του οδοστρώματος.

Ως εκ τούτου, είναι ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα μια διαλογή μεταξύ αυτών των πινακίδων που πρέπει να μείνουν και να αντικατασταθούν, και αυτών που πρέπει να ξηλωθούν από τα σημεία που βρίσκονται, για την ασφάλεια των οδηγών.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες