ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση – καταγγελία της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας

Σε ανακοίνωσή – καταγγελία του το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, αναφέρει τα εξής:

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, οφείλουμε   να  καταγγείλουμε  με  τον  πιο  κατηγορηματικό   τρόπο  τη  στάση  των  δύο  ψευδοαιρετών  των ΑΔΗΚ,  που  σε  συνεδρίαση  του  Υπηρεσιακού  Συμβουλίου  ψήφισαν  να  τιμωρηθεί  συναδέλφισσα  διευθύντρια , η  οποία  δεν  κατέθεσε απολογισμό   στα   πλαίσια  της  αυτοαξιολόγησης   με  απόφαση  του  συλλόγου  και  με  απεργία αποχή  σε  ισχύ , την ώρα μάλιστα που ακόμα και τα διορισμένα μέλη του ΠΥΣΔΕ δεν ζήτησαν την τιμωρία  της  συναδέλφου, αντιλαμβανόμενοι  και  σεβόμενοι προφανώς το  δικαίωμα  στην απεργία!

Αποτελεί  όνειδος  για  τον  κλάδο  η  στάση  των  δύο  ψευδοαιρετών  οι  οποίοι  δεν  σεβάστηκαν  ούτε  την απόφαση  του  συλλόγου  διδασκόντων  , ούτε   τις  αποφάσεις  του  Σωματείου   και  της  Ομοσπονδίας . Για  την  ενημέρωση  όλων  των  συναδέλφων,  η  διευθύντρια   όπως και  όλοι  οι  διευθυντές  που  δεν  κατέθεσαν  απολογισμό στην υπόλοιπη  Ελλάδα ,  δεν  τιμωρήθηκε. Είναι  το  μόνο  Υπηρεσιακό  Συμβούλιο  στην  χώρα  στο  οποίο  οι  υποτιθέμενοι  εκπρόσωποι  των  εργαζομένων , ψήφισαν  να  τιμωρηθεί  αυτός  που  ακολούθησε  τις  αποφάσεις  των  συλλογικών  οργάνων.

Ντροπή  και  μόνο  ντροπή  κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  και  κ. ΠΑΤΣΗ .

Υ.Γ  Η  ανακοίνωση – καταγγελία της ΕΛΜΕ ,ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία» .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες