Life & Style

Δεν πάει ο νους σας ποιοι διάσημοι του Hollywood έχουν συγγενικούς δεσμούς με royals!

 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού προέρχεστε; Ή ποιος ήταν άραγε ο παππούς του προπάππου σας;  Σίγουρα η εξερεύνηση του γενεαλογικού δέντρου, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εκπλήξεις όπως έχει συμβεί και με κάποιους celebrities.

Βασιλικοί εμπειρογνώμονες και ιστορικοί πραγματοποιώντας μια εξονυχιστική έρευνα στο βασιλικό οικογενειακό δέντρο, αποκάλυψαν πως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Hilary Duff ήταν 18η ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ. Κι η Duff δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αφού οι παρακάτω celebrities έχουν επίσης βασιλικές ρίζες και πολλοί από αυτούς, μέχρι πρότινος, το αγνοούσαν.

Hilary Duff

 

Η Duff έχει σχέση με τον Alexander Spotswood, τον 10ο δισέγγονο του βασιλιά Εδουάρδου Γ’. Ο Spotswood, ο οποίος έζησε από το 1676 έως το 1740, ήταν αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού και ο Υπολοχαγός Κυβερνήτης της Βιρτζίνια. Ο γενεαλόγος Josh Taylor μελετώντας για τον συγγενικό αυτόν δεσμό, εξήγησε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η 18η ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια.

Ellen DeGeneres

Σύμφωνα με το «New England Historic Genealogical Society», η Ellen DeGeneres είναι 15η ξαδέρφη με τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μέσω του Sir Thomas Fairfax και της συζύγου του, Agnes Gascoigne, οι οποίοι γεννήθηκαν το 1400.

Paris Hilton

Η Paris Hilton είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως ήταν ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ από την πλευρά του πατέρα της, Richard Hilton. Όπως διευκρινίστηκε, το 40χρόνο μοντέλο είναι απόγονος του βασιλιά Ερρίκου Β’, ο οποίος βρέθηκε στην διακυβέρνηση μεταξύ 1154 και 1189.

Madonna

Το «New England Historic Genealogical Society» απέδειξε ότι η Madonna συνδέεται με το Παλάτι του Buckingham, αφού είναι 9η ξαδέρφη της Δούκισσας της Κορνουάλης, Camilla Parker Bowles.

Brooke Shields

Σύμφωνα με μελέτη του «FindMyPast.com», η 56χρόνη ηθοποιός και μοντέλο είναι απόγονος του βασιλιά Ερρίκου Δ’ της Γαλλίας. Ο κοινός πρόγονος που μοιράζεται με τη βασίλισσα της Αγγλίας είναι ο Ιωάννης της Γάνδης, πρώτος Δούκας του Λάνκαστερ και γιος του Εδουάρδου Γ’ της Αγγλίας.

Hugh Grant

Ο Βρετανός ηθοποιός έχει πολλές πιθανότητες να συγγενεύει με τους royals του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς προέρχεται από την οικογένεια του βασιλιά Ερρίκου Ζ’ της Αγγλίας, αλλά και του βασιλιά Ιάκωβου Δ’ της Σκωτίας. Ο Grant είναι επίσης μακρινός συγγενής με τους Προέδρους των ΗΠΑ, George Washington και Thomas Jefferson.

Brad Pitt

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι μέρος των βασιλικών αρχόντων αφού ήταν 25ος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι δύο συγγενείς συνδέονται μέσω του βασιλιά Ερρίκου Β’, που έζησε το 12ο αιώνα.

Laura Dern

Και η Laura Dern είναι επίσης συγγενής με την βασίλισσα, μέσω του βασιλιά Εδουάρδου Γ’. Μάλιστα, το μεσαίο όνομα της ηθοποιού είναι Elizabeth, κάτι που ίσως αποδεικνύει περισσότερα για την royal καταγωγή της.

Angelina Jolie

Το πρώην ζεύγος Brangelina φαίνεται πως διέθετε royal καταγωγή και από τις δύο πλευρές, με την Angelina Jolie να ήταν 26η ξαδέρφη Ελισάβετ. Η βασιλική αυτή σύνδεση προκύπτει μέσω του βασιλιά Φίλιππου Β’ της Γαλλίας.

Ozzy Osbourne

Ένα μόλις τεστ DNA ήταν αρκετό για να αποδείξει ότι ο Βρετανός rocker ανήκει πράγματι μεταξύ των γαλαζοαίματων, αφού ανακάλυψε ότι έχει σχέση με τον Ρώσο Τσάρο Νικόλαο Β’ και τον Άγγλο βασιλιά Γεώργιο Α’.

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

 


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις