ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός Λαρισαίος τραγουδιστής Νίκος Νταλάκας που έγινε πατέρας (φωτο)

Πριν ενάμιση περίπου μήνα είχε επιλέξει έναν άκρως ρομαντικό τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και τώρα το ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά του, τον καρπό τους ερωτά τους.

Ο Νίκος Νταλάκας, γνωστός Λαρισαίος τραγουδιστής που πριν μερικούς μήνες είχε φτάσει πολύ ψηλά στο τηλεοπτικό τραγουδιστικό σόου «The Voice» απέκτησε μαζί με την αγαπημένη του Δήμητρα το πρώτο του παιδάκι.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος τραγουδούσε σε εκδήλωση στα Καμμένα Βούρλα στο τέλος Ιουλίου, όταν ξαφνικά σταμάτησε, κατέβηκε από τη σκηνή, πλησίαζε την εκλεκτή της καρδιάς του, κι αφού γονάτισε της έδωσε το δαχτυλίδι ζητώντας την να τον παντρευτεί.

Εκείνη δακρυσμένη δέχτηκε, ενώ ο Νίκος επέστρεψε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «Έτσι ξαφνικά» του Αντώνη Ρέμου, που έγραψε ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής. Ήδη περίμεναν το πρώτο τους παιδάκι, τον γιο τους που ήρθε προχθές στον κόσμο και τους πλημμύρισε χαρά.

Ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία με το βλαστάρι του στην αγκαλιά του ευχαριστώντας την σύντροφό του για το ανεκτίμητο δώρο που του χάρισε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς τον παίδαρο!!!Σε Λατρεύω Δήμητρα Βλαχοπούλου !!!».

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν «βροχή» για την έλευση του παιδιού τους που συμπληρώνει την ευτυχία τους.

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες