ΛΑΡΙΣΑ

Δράσεις για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Γενικό Λύκειο Γιάννουλης

Συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών δράσεων για το σχολικό έτος 2023-2024 σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής, κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κος Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης. Ο Καθηγητής ενημέρωσε τους μαθητές αναφορικά με τα επαγγέλματα υγείας, τις σπουδές, τα τμήματα Υγείας, καθώς και για τις επαγγελματικές διεξόδους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η πανδημία και στην καθοριστική συμβολή των επαγγελματιών υγείας στην αντιμετώπισή της.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου σχετικά με ζητήματα που τους αφορούν, τις προοπτικές που ανοίγονται στον εργασιακό χώρο και επιλύθηκαν όλες οι απορίες τους.

Ο Διευθυντής, κος Νικόλαος Ταουσάνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του σχολείου ευχαριστούν θερμά τον κ. Γουργουλιάνη για την τιμητική του επίσκεψη στο σχολείο μας και για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ουσιαστική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες