ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος στα Φάρσαλα για την Κυριακή των Βαΐων: Μικρή η απόσταση από το “ωσαννά” στο “σταύρωσον αυτόν”

«Η σημερινή ημέρα, που εορτάζει η Εκκλησία μας την θριαμβευτική είσοδο του Ιησού στα Ιεροσόλυμα, μας υπενθυμίζει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το πόσο κοντά μπορεί να είναι το “ωσαννά” με το “σταύρωσον αυτόν”. Μας δείχνει το πόσο ευμετάβλητος μπορεί να είναι ο άνθρωπος στις διαθέσεις του, αλλά και πόσο εύκολα μπορεί να παρασυρθεί από το ψεύδος και τις διαβολές και να μετατραπεί σε άναρχο όχλο. Το μήνυμα αυτό της Κυριακής των Βαΐων, συνιστά ένα δίδαγμα για όλες τις εποχές». Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, για την Κυριακή των Βαΐων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου.

Παρόντες στην Θεία Λειτουργία ήταν, επίσης, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Ιορδάνης Εσκίογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Γεωργατζής, Θανάσης Γεροβασίλης, Γιάννης Δημακόπουλος, και η κα Σοφία Χατζηπλή, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Ντίνος Βαρακλιώτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Γιακοβής και στελέχη της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της ΝΔ και πλήθος κόσμου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχήθηκε στους κατοίκους των Φαρσάλων που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν Καλό Πάσχα, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, τόσο για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όσο και για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες